Werken bij MetiSelect

Waarom is werken bij MetiSelect intens, anders & fun ?

Word jij onze nieuwe collega?

Wil je graag in een gezonde en groeiende onderneming terechtkomen, waar een hecht familiegevoel heerst en waar groeikansen niet alleen op papier bestaan? Wil jij daarnaast instaan zijn voor je eigen planning en veel vertrouwen krijgen? Kruipt je haar recht van te veel routine en hoop je veel afwisseling te zien terugkomen?

Nog steeds enthousiast?

Bekijk onze vacatures

Wat mag je verwachten?

Een werkplek waar je onze Managing Partner gewoon aanspreekt als Jérémy. Waar je teamleader je vraagt hoe je interview is geweest met die top kandidaat, maar evengoed tijd maakt om te vragen wat je dit weekend hebt gedaan of hoe het met je zieke oma gaat. Bij ons ben je echt geen nummer.

Waar je kan zorgen voor een goede balans tussen werk & privé, want na een succesvolle inwerkperiode kan je bij ons ook 2 dagen per week van thuis uit werken.

Waar FUN, evengoed als jaarlijkse omzet een deel uitmaken van onze officiële doelstellingen? Zo doen we jaarlijks mee aan de Hercules Trophy, organiseren we meerdere kick-offs en dan vergeten we haast nog die vele afterworks met de collega’s.

Veelgestelde vragen

Heb je al enkele vragen over werken bij MetiSelect, onze teams, onze werksfeer of andere zaken? Lees ze hieronder in onze FAQ!

Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit?
Onze job bestaat uit heelveel telefonische en fysieke contacten. We praten de hele dag door met mensen: kandidaten, klanten, collega’s.
Daarnaast zijn we ook bezig met administratie, het versturen van mails, het opmaken van rapporten, het intern communiceren met de teams.
Meetings zijn er wekelijks.
Fun van het samenwerken & genieten van de impact van onze job zijn ook een belangrijk deel van de werkdag 😊
Hoe ziet het team eruit?
Het interne team van MetiSelect bestaat uit een 25-tal mensen, waardoor er heel korte communicatielijnen zijn tussen alle collega’s. Ten eerste heb je Jo en Jérémy, de Managing Partners van MetiSelect. Samen met David (MetiProjects), Anouk (kantorennetwerk) en Wouter (business support) vormen zij het management-team.

Het team van Anouk is het grootste binnen MetiSelect. Voor onze kantoren in Affligem, Antwerpen, Herent, Nijvel en Vilvoorde hebben we telkens 2 tot 4 Recruitment (& Account) of Talent Consultants in dienst, samen met een Business Manager.

Het team van David bestaat uit 2 Recruitment Consultants, 1 persoon die de Sales op zich neemt en 1 Community Officer. Zij vertegenwoordigen ook nog ons team van 60 Project Consultants, die op projectbasis werkzaam zijn bij onze klanten, maar wel op de payroll van MetiSelect staan en dus ook MetiSelect vertegenwoordigen bij onze klanten.

In het team van Wouter werken er nog 2 mensen die zorgen voor het administratieve reilen en zeilen binnen MetiSelect.

Daarnaast heb je in het team van Jens 1 collega die zich focust op projecten en de werving via scholen en nog een andere collega die alle andere marketingtaken opzich neemt.

Ten slotte heb je ook nog Erika, onze HR Business Partner. Zij zal jouw contactpersoon zijn voor al jouw HR-gerelateerde vragen, de onboarding, de offboarding, de opleidingen, de evaluaties en de interne rekrutering. Met haar zal je ook het eerste contact hebben als je graag deel wil uitmaken van ons geweldige team.
Hoe is de sfeer binnen de teams?
MetiSelect staat al jaar en dag bekend voor haar gezellige en intieme werksfeer. Events, afterworks, een lach en een zwans, eris voor ieder wat wils om zowel zichzelf te ontplooien en werken, als zich te amuseren met de collega’s. Daarnaast kan iedereen ook volledig zichzelf zijn. Eén van onze waarden is NAKED, wat wil zeggen dat je kan zijn wie je bent, je jezelf kan uitdrukken hoe je je voelt en dat je kan laten zien wat je in je mars hebt.
Hoe ziet het opleidingstraject eruit?
De eerste weken, maanden ga je leren al doende. Je zal samenwerken met de collega’s en met Anouk. Zij begeleiden je doorheen het business proces stap voor stap. Elk topic binnen de functie wordt apart onder de loep genomen.
Je zal ook samen oefenen om dit dan alleen verder te doen zodra je er klaar voor bent.
Hoe gaat MetiSelect om met thuiswerk?
Bij MetiSelect werk je 3 dagen op kantoor en 2 dagen van thuis uit. Je spreekt met je team onderling af welke dagen vaste kantoordagen zijn. Hierin zijn we uiteraard zeer flexibel. Komt het op de ene dag beter voor je uit om van thuis te werken, dan kom je gewoon op een andere dag naar kantoor en vice versa.