MetiSelect als Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming

Als Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming wil MetiSelect het verschil maken voor mensen. Met onze VZW Heart for Talent voegen we een extra dimensie aan ondernemen toe.

We hebben de VZW Heart for Talent in maart 2021 in het leven geroepen.Heart for Talent is powered by MetiSelect, een organisatie die als missie heeft om een impact te hebben op de arbeidsmarkt. Dit door talent bij mensen te koppelen aan personeelsnoden binnen bedrijven. Heart for Talent wordt gedragen en gevoed door mensen die geloven dat impact gelijk staat aan zingeving, betrokkenheid en energie. Door het opzetten van deze VZW willen we graag een extra dimensie aan ondernemen toevoegen. Ons doel is om organisaties financieel en operationeel extra te gaan ondersteunen. Organisaties die een breder menselijk, maatschappelijk doel hebben en op hun manier een prachtige bijdrage leveren aan de mens en de economie.

Door samen te werken zorgen we niet alleen om talent binnen jouw organisatie aan te brengen, maar ook door talent te ondersteunen in de maatschappij. Vanuit onze VZW kiezen we een goed doel dat aandacht heeft voor talent, ontwikkeling en ondernemingszin.

Bezoek de website
Our Team - Jobs Webflow Template