MetiSelect Cultuur

S

Specialist
MetiSelect is dé specialist in rekrutering en selectie. Dankzij onze jarenlange ervaring op de arbeidsmarkt, onze gepersonaliseerde aanpak en ons brede netwerk kunnen we steeds de juiste oplossing aanreiken voor elke HR nood. Van het aanbrengen van de juiste kandidaat tot het in goede banen leiden van talent management binnen uw organisatie, wij nemen het graag voor onze rekening.

M

Master
In ons goed georganiseerde en gestructureerde businessproces staan klantgerichtheid, snelheid en kwaliteit steeds centraal.

A

Attitude
MetiSelect werkt met attitude: gepassioneerd, gedreven en resultaatgericht. Onze gepersonaliseerde aanpak maakt daarbij het verschil. Wij durven bovendien een engagement uit te spreken en creëren zo extra vertrouwen.

R

Result
In tandem met onze klanten en kandidaten willen we gaan voor een optimaal resultaat. De beste oplossing aanleveren in functie van de nood is ons streefdoel. Onze manier van werken, het opvolgen van ons business proces en de daaraan gekoppelde werkattitude binnen MetiSelect sturen we constant bij om de duurzaamheid en resultaatgerichtheid te garanderen.

T

Trust
Dankzij ons brede netwerk en onze professionele contacten is MetiSelect uitgegroeid tot een referentie op de arbeidsmarkt. We bouwen dan ook steeds duurzame relaties op en groeien mee met uw onderneming. Enkel zo maken we het verschil en kan er samengewerkt worden in een sfeer van vertrouwen, integriteit en respect.