CORONA: OPROEP VOOR EEN RESERVE VAN VRIJWILLIGERS

Function

Naar aanleiding van de verdere verspreiding van het coronavirus COVID-19 willen veel gezondheidswerkers hun ervaring benutten om bijkomende ondersteuning op het vlak van gezondheidszorg te bieden aan instellingen die dat nodig hebben. Zij kunnen zich vanaf nu via de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie (GGC) en de Franse Gemeenschapscommissie (FGC) inschrijven in een reserve om hulp te bieden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Hebt u, naar aanleiding van het gebrek aan vrijwilligers of de sluiting van uw instelling, personeel dat momenteel niet tewerkgesteld wordt? Zij kunnen zich inschrijven op het Brusselse solidariteitsplatform. Zo kunnen ze bijspringen in instellingen waar er een personeelstekort is.

Door de GGC of de FGC erkende en/of gefinancierde instellingen die versterking nodig hebben, kunnen rechtstreeks contact opnemen met de ingeschreven personen. Noch de GGC, noch de FGC komt tussenbeide wat betreft afspraken, vergoedingen van prestaties of verzekering van vrijwilligers

Profile

Wie zijn steentje wil bijdragen, kan zich inschrijven via dit formulier.

Location

Brussel