Glenn De Pauw

Recruitment & Account Consultant

Voorstelling

Mijn naam is Glenn De Pauw en sinds begin 2022 ben ik actief bij MetiProjects. Mijn carrière begon bij Defensie, waar ik verantwoordelijk was voor een sectie van 10 soldaten binnen het departement Infanterie te Leopoldsburg. Gedurende vijf jaar voerde ik met mijn eenheid verschillende opdrachten uit en trainde ik nieuwe rekruten. Hoewel deze periode van mijn leven me veel voldoening gaf, besefte ik dat ik meer wilde doen met mijn mensenkennis en commerciële gedrevenheid.

Daarom heb ik de overstap gemaakt naar een carrière als zelfstandig vertegenwoordiger in de groene sector. In deze rol leerde ik veel over menselijk gedrag en technische aspecten van woningen, en ik specialiseerde me in verkoop. Ondanks de waardevolle ervaring die ik opdeed, besefte ik dat de markt instabiel was, en met de komst van de digitale meter werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Daarom heb ik de beslissing genomen om mijn loopbaan een andere wending te geven en een baan in HR na te streven. Na gesprekken met verschillende bedrijven, sprong MetiSelect er voor mij uit. De warme en positieve manier waarop ze te werk gaan, sprak me meteen aan. Bij MetiSelect staat de perfecte match tussen werkgever en werknemer centraal, en dat spreekt me enorm aan. Het is niet alleen gericht op financiële winst, maar ook op het creëren van een positieve impact op de arbeidsmarkt.

Tot op heden is mijn keuze om bij MetiSelect te starten een fantastische beslissing geweest. Ik geniet van mijn werk en ben blij dat ik mijn mensenkennis kan inzetten om een verschil te maken in het leven van anderen. Het geeft me veel voldoening om werkgevers en werknemers gelukkig te maken door ze samen te brengen in de perfecte match.