Metiselect

Aurélie Servranckx

Mijn naam is Aurélie Servranckx, geboren in 1990 en ik werk al sinds 2019 voor MetiSelect. Mijn passies zijn sporten en reizen, daarenboven hecht ik veel waarde aan familie.
Als Recruitment & Account Consultant voor onze vestiging in Vilvoorde, werk ik dagelijks met heel veel plezier aan onze missie; mensen helpen in de zoektocht naar hun droomjob! Ik hou ervan het verschil te kunnen maken in iemands leven. Daarnaast sta ik ter beschikking voor onze klanten die vertrouwen op onze expertise, we trachten steeds een mooie samenwerking uit te bouwen om aan hun rekruteringsnoden op lange termijn te voldoen. Het samenbrengen van deze partijen geeft me een enorme voldoening en het is fantastisch om te zien hoe zij op hun beurt een succesvolle samenwerking aangaan.
“The only way to do great work is to love what you do.”
Ik kan oprecht zeggen dat ik me bij MetiSelect thuisvoel. Het is een onderneming met een hart waar ik gewaardeerd word en kansen krijg om mezelf te ontwikkelen. Ik heb alvast mijn perfecte match gevonden, en zou je dan ook graag helpen in de zoektocht naar jouw ideale job!