Metiselect

Start je carrière bij MetiSelect als projectmedewerker!

Ben jij de leergierige schoolverlater die wij zoeken?

Start je carrière bij MetiSelect als projectmedewerker!

  • Bachelor diploma
  • Rijbewijs B
  • Meertalig (NL/FR/EN)
  • Honger om te leren, te netwerken en jezelf verder te ontplooien
  • Flexibele mindset

Maak kennis met Julie en lees hieronder haar verhaal waarom zij koos voor projectsourcing bij MetiSelect en stap mee in haar professionele rollercoaster!

Ik denk dat veel mensen hetzelfde gevoel hebben, zoals ik na het behalen van diploma had: “je bent pas afgestudeerd en wat nu?”

En dan opeens dat bericht via LinkedIn van MetiSelect in verband met de formule projectsourcing. Ik kende het niet, maar wilde er meteen meer over weten.

DIT WAS HET! Echt de job voor mij! Verschillende projecten, de kans om kennis te maken met allerhande bedrijven, sectoren, jobs, structuren en collega’s. Dit alles zonder ook maar te jobhoppen, want je krijgt een vast contract van MetiSelect, die je ook nog eens als een echte coach begeleidt in je loopbaan.

Na een uitgebreid diepte-interview, gericht op mijn competenties en attitude kreeg ik de officiële go om te starten, wat een heerlijk gevoel! Ik voelde me echt thuis bij MetiSelect en kon mij meteen vinden in hun krachtige waarden als Passion, Go Getting, Genuine en People Magnet!
Na enkele dagen kon ik op sollicitatie voor mijn eerste project, spannend! Na een begeleiding op maat van MetiSelect, was ik helemaal klaar voor het gesprek, ik was zeker van mezelf en goed voorbereid. Dat heeft geloond! Mijn eerste project was een feit!

Vijf maanden verder, de tijd vliegt en ik heb binnen mijn project als drie verschillende functies uitgeoefend en wat een ervaring! Ik ben gestart als Management Assistant, nadien kon ik ervaring opdoen op de Customer Service afdeling en momenteel beheer ik de Nederlandstalige klantenportefeuille. Het was niet altijd eenvoudig, je aanpassen, een omgeving die steeds verandert, maar de toegevoegde waarde aan mijn CV en kennis is enorm. Ik leer prioriteiten bepalen, onder druk presteren, mijn talen gebruiken en dit alles op slechts vijf maanden. Ik kijk al uit naar het volgend project, om daar opnieuw getriggerd te worden!

Herken je jezelf in deze getuigenis, solliciteer vandaag nog via onze website en dan contacteren wij je binnenkort om alles verder te bespreken.

https://www.metiselect.be/vacatures/vacature-projectmedewerker-m-v-1722449-11.html